Povratak na vrh
Podijelite

O nama

Preko 35 godina iskustva na zadovoljstvo svih naših klijenata

Tradicija vrhunske kvalitete od 1985. godine

Kroz preko 35 godina rada stekli smo veliko iskustvo ne samo u izradi naočala, već i u odabiru dizajna koji najviše odgovara našim kupcima.

01.

Ekskluzivni brendovi

Kroz dugogodišnju djelovanje te pomno i stručno biranje najboljeg što na tržištu postoji, sada smo u prilici da vam ponudimo uz iznimne stručne usluge i vrhunske proizvode.

02.

Stil & kvaliteta

Visoko stilizirani i modno aktualni okviri (kako dioptrijski tako i za sunčane naočale) uz iznimnu kvalitetu jedina su opcija u našoj ponudi.

03.

Veliki izbor

U Optikama Aralica imamo veliki izbor modela od modnih ikona kao što su Vogue, McQ, Dolce & Gabbana, GUCCI, GA,... pa sve do iznimno kvalitetnih casual brendova kao što su PUMA, POLICE, Ray Ban,...

04.

Stručno osoblje

Bez obzira da li trebate nove naočalne okvire, leće ili stručni pregled u našoj poliklinici - možete nam pokloniti puno povjerenje. Stručnost i profesionalnost osnovni je preduvjet za svakog našeg zaposlenika.

Najpoznatiji svjetski brendovi u našoj ponudi

Optika & poliklinika na jednom mjestu.

Kompletna usluga na jednom mjestu omogućuje vam potpunu i stručnu uslugu.

Optika Aralica

Poslujemo na dvije lokacije – Zagreb i Sisak. Bez obzira gdje nas posjetili, veliki izbor iznimno kvalitetnih naočala, leće te svog potrebnog pribora i opreme kako bi vaš pogled i stil učinili najboljim.

Poliklinika Aralica

Kao i optike, naša poliklinika se nalazi u Zagrebu i Sisku na istim adresama gdje i optike čime smo omogućili da o vašem vidu brinu zaista najbolji stručnjaci.

Više o Poliklinici Aralica možete pročitati na ovoj stranici.

Podijelite s #optikaaralica hashtagom

Zapratite @optikaaralica na Instagramu.