Povratak na vrh
Podijelite

Očna poliklinika

Rezervirate svoj termin

Poliklinika za oftalmologiju Aralica  osnovana je 2001. godine u Sisku za pružanje specijalističkih očnih preglede bez nepotrebnih dugih čekanja a sve s ciljem preventivnih pregleda i utvrđivanja dioptrije.

Slijedom razvoja poliklinike u Sisku te značajnim povećanjem obima posla a sve zbog sve većeg priliva korisnika i pacijenata u Zagrebu, na adresi Ilica 152 s radom počinje Poliklinika za oftalmologiju i psihijatriju. Kako bi našim korisnicima olakšali dolazak na oftalmološke preglede i smanjili troškove, uveli smo kontinuiranu akciju da za sve koji kupe naočale u optikama Aralica, poklanjamo potpuno besplatan pregled i određivanje dioptrije. 

U obje poliklinike rade vrhunski specijalisti u svojim područjima a same poliklinike opremljene su s najnovijom profesionalnom opremom. Takva organizacija i opremljenost osnova su iznimne kvalitete koju u svim svojim djelatnostima na obje lokacije mi u Optici Aralica pružamo svakom našem korisniku.

Poklonite nam svoje povjerenje, a mi ćemo vam uzvratiti jedinstvenom i kvalitetnom uslugom zbog koje će te nam se vraćati u budućnosti.

Vidimo se!

Optika Arlica potpis

Osigurajte BESPLATAN pregled

Uz kupnju naočala u optikama Aralica, poklanjamo vam potpuno besplatan pregled i određivanje dioptrije.

Rezervirajte svoj termin

REZERVACIJA TERMINA

    Podijelite s #optikaaralica

    Zapratite @optikaaralica za svakodnevnu inspiraciju.

    [instagram-feed feed=1]