Povratak na vrh
Podijelite

FAQs

Saznajte odgovore na pitanja koja vas interesiraju

Moj račun

Registracija

Za kupovinu u Optika Aralica web shopu potrebno je registrirati se, te potvrditi e-mail adresu koju ste unijeli prilikom registracije.

Odjava s newslettera

Ukoliko ste se prijavili na naš e-newsletter ali više ne želite primati isti, slobodno nam pošaljite poruku na odjava@optikaaralica.hr i pobrinut ćemo se da više ne primate takve obavijesti od nas.

Izmjena podataka

Za sve promijene u vašem korisničkom računu (adresa, lozinka i slično) koristite vaše korisničko sučelje na ovom linku: Moj račun

Refundiranje & povrat

Povrat naručenog

Ukoliko iz bilo kojeg opravdanog razloga želite vratiti isporučeno/kupljeno i zatražiti refundiranje, sve potrebne informacije kao i uvjete možete pronaći na našim stranicama Jednostrani raskid ugovora.

Zahtjev za refundiranjem

Povrat naručenog i isporučenog moguć je u roku od 14 dana od dana isporuke i sve uvjete uključujući i refundiranje možete pronaći na stranici Predugovorna obavijest

Povratak Poklon kartice

Neiskorištenu Poklon karticu i/ili Poklon bon nije moguće vratiti u zamjenu za povrat novčanih sredstava.

Osnovne informacije

Uvjeti kupovine

Sve o uvjetima korištenja i kupovine preko našeg web shopa možete pronaći na stranici Uvjeti korištenja.

Pravila privatnosti

Na koji način brinemo o vašoj privatnosti i kako se odnosimo prema podacima koje ostavljate korištenjem našeg web shopa pročitajte na stranici Zaštita osobnih podataka.

Jednostrani raskid ugovora

Sve o jednostranom raskidu ugovora pronađite na Jednostrani raskid ugovora.

Dostava & isporuka

Načini dostave

Sve naručeno u Optika Aralica web shopu dostavlja se odabranom kurirskom službom. Moguće je u nekim situacijama dogovoriti preuzimanje u optikama u Sisku ili u Zagrebu.

Praćenje narudžbe

Vašu narudžbu možete pratiti na način da se prijavite u vaš korisnički račun na Optika Aralica web shopu i pogledate status na stranici Moj račun

Dostavna služba

Dostavna služba Hrvatske pošte preuzima pošiljku za vas i dostavlja vam je na adresu navedenu u narudžbi. Ukoliko ste odabrali opciju plaćanja pouzećem, dostavljač će vam naplatiti i uslugu plaćanja – taj trošak je provizijska vrijednost koju Hrvatska pošta određuje svojim cjenikom. Više o tome možete pronaći na stranicama Hrvatska pošta.

Plaćanja

Metode plaćanja

Trenutno, vaše narudžbe možete platiti na dva načina:

  • Plaćanje pouzećem (trošak narudžbe uvećan za poštarinu od 35 kn ukoliko je vrijednost narudžbe niža od 500 kn odnosno bez troška dostave za narudžbe iznad 500 kn)
  • Uplatom na žiro-račun (trošak narudžbe uvećan za poštarinu od 35 kn ukoliko je vrijednost narudžbe niža od 500 kn odnosno bez troška dostave za narudžbe iznad 500 kn)

Plaćanje po dostavi

Ili tzv. plaćanje pouzećem je opcija koja nosi dodatne troškove iz jednostavnog razloga što Hrvatska pošta za tu uslugu i preuzimanje novca od naručitelja istom zaračunava i proviziju. Takav trošak nije vezan za Optiku Aralica i njega određuje i naplaćuje isključivo Hrvatska pošta.

Trebate R1?

Ukoliko za svoju narudžbu treba R1 račun, jednostavno prilikom narudžbe kod upisa Adrese za račun upišite naziv firme/obrta i OIB u za to predviđeno polje.

Poklon kartice

Opće informacije

Poklon kartice odnosno poklon bonovi (softverski generiran kod) omogućava kupovinu u našem web shopu i/ili Optikama Aralica u Sisku i Zagrebu u iznosu vrijednosti koji se nalazi na toj kartici/kodu.

Kako ih koristiti

Oni se koriste na način da se prilikom kupovine u našem web shopu kod unese prilikom završavanja narudžbe u za to predviđeno polje ili se tijekom kupovine u našim optikama u Sisku ili Zagrebu isti kod pokaže našem osoblju.

Vremenski rok

Vremenski rok u kojem se može iskoristiti Poklon kartica odnosno Poklon bon/kod je 6 mjeseci od dana kupovine te kartice odnosno bona/kupona. Nakon isteka 6 mjeseci, njegova vrijednost pada na nulu (0).

st contact 001 min

Niste uspjeli pronaći odgovore na vaša pitanja?

+385 1 37 76 027 - Zagreb ili +385 44 54 43 93- Sisak. Od ponedjeljka do petka između 9 i 17 sati.

knjige i naocale foote novar