Povratak na vrh
Podijelite

Naočalne leće

Odaberite najbolje za vaše oči

Vaše oči su jedinstvene isto kao i Vi. S kvalitetnim naočalnim lećama dobit će te jedinstveni proizvod skrojen posebno za vas i vaše potrebe. Svaki par premium leća proizveden je na osnovu visokokvalitetnog mjerenja vida te prikladnog odabira individualnog rješenja.

Sa preciznim mjerenjem vašeg cjelokupnog vidnog sustava i korištenjem inovativnih tehnologija u mogućnosti smo ugraditi vam leće koje su savršeno prilagođene vašim očima u svakoj pojedinačnoj vizualnoj točki. Rezultat su najveći mogući rasponi gledanja i oštar, visokokontrastni vid, čak i uvjetima manje vidljivosti.

Idealne leće za svaku situaciju.

Postoje značajne razlike u kvaliteti leća za naočale. Uz par iznimno kvalitetnih naočalnih leća vrhunske kvalitete, možete se pouzdati u zajamčenu sigurnost, provjerenu pouzdanost i iznad svega; potpuno zadovoljstvo. Odaberite jedno od naših isprobanih rješenja za naočale:

Karakteristike visoko-kvalitetnih naočalnih leća

Iznimna udobnost

Naočale skrojene po Vašoj mjeri: Za savršeni vid, vaše naočale trebale bi biti optimalno prilagođene ne samo vašim očima nego i obliku vašeg lica i glave. To osigurava i udobnost prilikom cjelodnevnog nošenja naočala.

Ručkice i nosnici svih naših okvira za naočale su optimalno oblikovane ali se također mogu i dodatno podešavati prema vašem licu.

Naočalna leća & izgled

Nevidljiva mala čuda: Nije lako vidljivo, ali za najbolji mogući vid leće se moraju proizvesti pojedinačno za svako oko. Osim individualnog recepta za naočale, za izradu leća uzimaju se i individualni parametri, poput jedinstvenog položaja okvira na vašem licu, monofokalnog razmaka zjenica i vaših individualnih navika gledanja.

Dizajn & materijali

Harmonizirani oblik i funkcija: Savršena interakcija dizajna i materijala karakterizira dobar par naočala. Estetika i trendovi su vrlo važni – ali kvaliteta pojedinih elemenata je ono što bude presudno za vaše savršeno vizualno iskustvo.

Zaštite & površine

Kako bi vam naočale pružile dugotrajno zadovoljstvo, vaše leće trebaju imati kvalitetan premaz odnosno dodatnu zaštitu. Ovaj nevidljivi zaštitni sloj poboljšava izdržljivost, dugotrajnost, otpornost na ogrebotine te daje leći anti-refleksna svojstva odnosno znatno smanjuje ili potpuno uklanja refleksiju od raznih izvora svjetlosti koje nas okružuju.

Na okvirima su također premazi koji su vrlo otporni na utjecaje okoline, a otporni su i na abraziju i koroziju. Zahvaljujući visokotehnološkim premazima leće su izdržljivije i otpornije na ogrebotine, kao i trajno na  prljavštinu, masti i uspješno odbijaju sve tekućine. Premazi također smanjuju oku naporne refleksije svjetla, osiguravajući neometan i jasan pogled za vaše oči.

Sunce & UV zaštita

Progresivne leće

Za siguran i zaštićen vid: birajte leće sa kvalitetnom UV zaštitom, postojanim i kvalitetnim filter bojama te također sa dodatnim zaštitnim premazima.

Optika Aralica nudi široku paletu visokokvalitetnih sunčanih naočala koje je moguće opremiti sa visokokvalitetnim lećama u vašoj dioptriji. Tako da i sve sunčane naočale optimalno štite oči od UV zračenja a istodobno pružaju besprijekoran vid. Za vas to znači: sigurnost i vrhunski vid u svakoj boji i obliku koji god poželite.

Osigurajte BESPLATAN pregled

Uz kupnju naočala u optikama Aralica, poklanjamo vam potpuno besplatan pregled i određivanje dioptrije.

Podijelite s #optikaaralica

Zapratite @optikaaralica za svakodnevnu inspiraciju.