Povratak na vrh
Podijelite

Program vjernosti

Optika Aralica 3 listopada, 2020 0 komantar

Za sve koji žele postati stalni kupci.

Program vjernosti

Usporedno s pokretanjem našeg novog digitalnog doma, osim promijene samog načina prodaje, osmislili smo i svima zanimljiv oblik nagrađivanja kontinuiranih kupaca. Vjernost i povjerenje koje nam svatko od vas pokloni za nas predstavljaju iznimnu vrijednost. Uz to su i najbolji pokazatelj ispravnosti našeg načina rada i naše posvećenosti svakom od vas.

Naša vjernost prema vama je nešto što se najbolje iskazuje u posebnom nagradnom programu gdje vas nagrađujemo tijekom vaših kupovina.  Za početak krenuli smo s aktualnom akcijom 10% popusta za prvu kupovinu u web shopu.

Kako postati član ovog programa? Pa u biti ne morate ništa posebno napraviti već samo izvršiti narudžbu preko našeg web shopa. Tijekom narednih mjeseci, ovisno o prilikama i aktualnim ponudama, za najvjernije kupce osmislit ćemo popuste i/ili poklone koje će moći iskoristiti prilikom sljedećih narudžbi.

Detaljnije o svim nagradama programa vjernosti, moći ćete pročitati uskoro na našim web stranicama i naravno Facebook stranici i IG računu.